Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag seglar

 

 

jag seglar i drömmarna

bort från oro och ångest

 

vet inte vart jag är på väg

kanske till havet, där vågorna

går höga

 

kanske klättrar jag i berg

som en gång var min stora

dröm

 

men rädslan tog över

och jag vände om

 

jag seglar i drömmarnas värld

på höga vågor, som får mig

att glömma allt som tynger

i min stora ryggsäck

 

när ryggsäcken är tömd

vaknar jag upp, minns

inte mina drömmar i det

ögonblicket

 

minnet vaknar, när jag ser

på världen utanför mitt fönster

 

jag undrar ständigt

vad kommer att hända

med mina drömmar

i framtiden

 

 

anits 18 april 2013

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-18 09:06



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Grattis Stina till den fina placeringen.
2013-04-23

  Ljusletaren
Drömmar är som minnen.
De är fina att spara på.

Drömmar kan vara lätta och de kan vara svåra.
Men det är de bästa som vi minns ;.)

Bra ordat/kram
2013-04-19

  ResenärGenomLivet VIP
Det är skönt att segla iväg på drömmarna...fint skrivet...
2013-04-19

  Anya VIP
Mycket fin, tycker särskilt om slutet:
jag undrar ständigt
vad kommer att hända
med mina drömmar
i framtiden
Så mänskligt!


2013-04-19

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-04-19

  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig drömma!"
2013-04-18

  HelenaW
Vacker!!
2013-04-18

  ULJO
Fint skriftat, bokmärker
2013-04-18

  poetryGirl
Det är bra för själen att drömma
2013-04-18

    ej medlem längre
fina ord!
2013-04-18

  Eva Helene VIP
Drömmar som lyfter och skapar frihet, fint!
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP