Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradis

Bred ut en filt över torget, låt flyktingarna vila.

Låt huliganerna slå sönder barndomens fönster.

 

Paradiset är en plats där allting rör sig .

Där allt är helt, fast oavslutat.

 

Där vi möts för att lämna varandra i fred.

 




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-18 16:44



Bookmark and Share


  flygia
den bästa paradisskildringen jag läst
det är svårt att föreställa sig en himmel
som inte bräker av idyll utan ser en
fortsättning som är djupt, djupt mänsklig

så uppfattar jag din text

2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin