Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är..


Ringar på vattnet



Stannar upp och lyssnar
gråten så djup

Själen fjättrad i ingenmansland
svältandes

Jag ser helt plötsligt
med andra ögon
livet i mina händer

Det rinner mellan mina fingrar
ner i sanden
försvinner

Runt om mig står tiden stilla
jag har slutat att andas

Tittar upp och ser gryningsljuset
vandra över vattnet

Livet är inte förgängligt
det är evigt
Ty när mitt liv försvinner i sanden


blir det ringar på vattnet



Helena© 2013-04-18




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 559 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-04-18 22:35



Bookmark and Share


  Lethe
Gillar den verkligen. Kontrasten mellan det förgängliga/undflyende och bestående och hur du bildmålar enkelt och effektfullt. Bra och vackert skrivet.
2013-08-03

  stig wikman
fantastisk poesi .
något att lära sig av.
2013-05-12

    Birgersdotter VIP
Väldigt bra skriven
2013-04-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-04-19

  Lars Hedlin
Insikten stor i denna ...Applåd!
2013-04-19

    ej medlem längre

Fantastiska rader som berättar om liv
2013-04-19

  ULJO
Underbart skaldat
2013-04-19

  Angel of love
Väldigt varm och vacker!
2013-04-18

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud" är vad som kommer till mig här...

Du finner något mycket gott då Du tar Dig tid att lyssna.

Denna väg borde vi alla gå och följa gryningsljuset.
2013-04-18

  anits VIP
Underbart skaldat, bokmärker
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW