Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS OBS! Jag har INTE skrivit denna lilla text, det kommer från min favoritteater "Ingenting är bra hejdå". Så ge inte mig beröm, eller vad ni nu vill.


Knivarna skär

Knivarna skär genom himlen inatt,
om du skriker efter mig hinner du kanske ifatt.
Jag har levt för mycket liv,
för min stackars lilla kropp.
Jag har velat för mycket,
och ingen sa stop!

Hallå? Hallå...
Ingenting är bra, hejdå.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av jagblundar
Läst 203 gånger
Publicerad 2013-04-18 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagblundar
jagblundar