Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänd titel

Min blick är fokuserad,
på dig, bara dig.
Du sover tungt,
så du märker ingenting.
Det är tidig morgon,
solen är på väg upp.
Jag har inte sovit,
ingenting alls.
Jag har legat och tittat på dig.
Hela natten så har mina tankar kretsat runt en människa,
en underbar människa som jag älskar.
Av hela mitt hjärta,
så älskar jag dig.




Fri vers av jagblundar
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-28 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagblundar
jagblundar