Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text till/om min fina mamma<3


Lämna mig inte

Du får inte lämna mig, aldrig någonsin.
Jag är rädd, skiträdd.
Vill att du ska må bra.
Du får inte lämna mig här, ensam.




Fri vers av jagblundar
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-03 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagblundar
jagblundar