Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Tidig sommarmorgon
solen är påväg upp
och allt är tyst.
Det enda som hörs
är dina tunga och
lugna andning.
Jag känner värmen
från din lena hud.
Jag tittar på dig
och bara ler.
Jag kryper närmare
och lägger mig
i din famn.
Nu är det du och jag
mot hela världen.




Fri vers av jagblundar
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-24 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagblundar
jagblundar