Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Känslor

  

känslor kan ställa till det

på både gott och ont

 

igår tyngd av sorg och vemod

idag fylld av glädje

 

dagar som börjat så lika

men blivit så olika ju längre

dagen har gått

 

trött, trött men ändå så full

av energi när det är dags

att träffa fyrfota vänner

och dela en stund av dagen

tillsammans

 

fyrfota vänner som gör 

att jag tror på mig själv

duger precis som jag är

 

just dessa fyrfota vänner

får mig att stiga upp varje morgon

dricka mitt kaffe, äta min gröt

 

för jag vet när jag står utanför

dörren så har dom hört mina steg

när jag så låser upp dörren

stiger över tröskeln

 

då finns dom där, viftar med

sina svansar, hälsar mig välkommen

så som bara dessa två underbara

hundar kan göra

 

 

anits 18 april 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-19 00:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott att läsa dina rader om dina fina vänner...
2013-04-19

  Ljusletaren
Hälsopiller av dess like ... intygas med kraft/kram
2013-04-19

  Anya VIP
Glädjekraft!
2013-04-19

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande läsning!
2013-04-19

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-04-19

  Lars Hedlin
Kärlek ....bra och starkt!
2013-04-19

  Alva Johnsson VIP
Sann kärlek
2013-04-19

  ULJO
Skönt att ha sådana vänner. Svårt att inte bli glad i sådant sällskap.
2013-04-19

  Tarantaran
Det är fint med kärlek
till husdjur och att
man är så villkorslöst
älskad av dem - det
är stort och vackert!
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP