Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett oskrivet ark

Stirrar på detta ark
som var tomt
sakta rinner tankarna förbi
olika tankebubblor bildas
gestaltar sekvenser
av dagen som förflutit
och livet

Men de passerar
alldeles för snabbt
för att kunna formuleras

Försöker jaga dem
i flykten
hinner inte i kapp
de förblir oskrivna

Stilla flyter tanken




Fri vers av AA VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-19 00:56



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Tycker om det långsamma tempot i texten samtidigt som ämnet behandlar det motsatta.

2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP