Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Can you feel it?

Can you feel it?


 The world and the universe is ours


 The pounding of our hearts is eternal


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-19 08:05



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Yes, I can feel it! :)
2013-04-19

  Angel of love
Fantastik text och bild, vem kan undgå att känna.
2013-04-19

    ej medlem längre
O, så tjusigt..
2013-04-19

    ej medlem längre
Måste vara en underbar känsla!
2013-04-19

  Federico Romano
I whish to feel´it
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin