Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I några sekunder står vi stilla!

Utan tvekan följer min händer din kropp


hela vägen upp till dina varma mjuka bröst


 


 I några sekunder står vi stilla


och bara tittar på varandra


 


När våra läppar härligt möts


så vet vi hur själva livet smakar


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-19 08:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
Gillar sista meningen extra mycket.
2013-10-18

  Carina Bendix
Vackert! :)
2013-04-19

  Angel of love
Kärleksfullt.
2013-04-19

    ej medlem längre
Så vackert som bara du kan skriva.
2013-04-19

  Ljusletaren
Säger som Agneta ... sensuellt vackert/ kram
2013-04-19

  Suzy med punkterna
En kyss kan verkligen vara det vackraste och mest innerliga som finns. Vackert skriver du.
2013-04-19

  agneta pichler
sensuellt..
jätte vackert..
2013-04-19

  Alva Johnsson VIP
Snurra min värld
Jag är lika lycklig som Du
2013-04-19

    ej medlem längre

Just så Lars

bra ..
2013-04-19

    ej medlem längre
"I några sekunder står vi stilla"
Bäst!

2013-04-19

    ej medlem längre
Mjuka sensuella ord.
2013-04-19

  Tess74
fint och kärleksfullt
2013-04-19

    ej medlem längre
fint!
2013-04-19

  Federico Romano
Antar att det smakar utmärkt..
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin