Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We are wild and free!

In a perfect line


i can se you shine


 


We are  wild and free


 


With you it feels  diffrent


it feels nice


 


So let us feel that freedom again




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-19 18:21



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Otroligt vackert, helt underbart! :)
2013-04-19

  Angel of love
Otroligt vackert!!
2013-04-19

    ej medlem längre
mycket fint och bra!
2013-04-19

    ej medlem längre
Precis så fritt och härligt man kan önska sig.
2013-04-19

    ej medlem längre
Vilken BILD! Verkligen i sjunde himlen. Tjusigt!
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin