Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en förbruknings vara!

Man kan ju undra hur vissa mäniskor är funtade ibland??


finns de i auktoritär ställning som tror att man är någon jäkla superman


 


Ska finnas och synas över allt ska jobba över så mycket som möjligt


ska kunna ta hur mycket kritik som helst


 


Ska lösa alla tänkbara scenarier


 och hugga in närsomhelst det krävs


 


De kör slut på personen tills han eller hon går i väggen


sen är det bara att ta nästa och nästa och nästa


 


Jag är en förbruknings vara


frihetsberövad utan nåd


 


Mig kan man avvara




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 292 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-19 18:28



Bookmark and Share


  Destino
Starka ord
Kämpa
Våga stå emot
Kram
2013-04-20

  Lindha W Gustavsson
Mycket tänkvärda ord du skrivit, men tyvärr är det så som vissa arbetsgivare kräver idag av sin personal.
2013-04-20

  agneta pichler
nej Lars

säg ifrån!
Ditt mående är viktigare
Än både jobb och cash

vem kan du hjälpa sen?

vem kan njuta dig sen?

När du förbrukad vara är..




2013-04-20

    ej medlem längre
En spegling av massornas upplevelse!
2013-04-20

  Maj-Lis VIP
Svår känsla inom dej...men stå på dej...och säj ifrån
2013-04-19

  Carina Bendix
Nej, det är du inte alls! Du är speciell och värdefull! Ta aldrig skit från någon som behandlar dig illa!
2013-04-19

    ej medlem längre

Verkligen smärtsamt att läsa detta ..
Känns så väl igen tyvärr ...
Kram ..
2013-04-19

  Angel of love
Smärtar att läsa..
Alla är värdefulla och man borde vara mer rädd om människan, personen!
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin