Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I am here for you!

Do not be afraid beautiful soul

 

I am here for you

 

 You can fall nicely into my arms

 

You will  end up tenderly and warm

 

Love is all we are ....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-20 11:06



Bookmark and Share


  Angel of love
Vilken trygghets känsla och vacker bild till texten, STOR applåd!
2013-04-21

  Piann VIP
Så vacker och ömsint poesi.
2013-04-20

  Anya VIP
Passande bild och text. Fint!!!
2013-04-20

  Destino
Underbart ömt och fint, bilden också.
2013-04-20

    ej medlem längre
Älskar dina ord...
2013-04-20

  Carina Bendix
Så vacker och berörande att jag rös! Tack!
2013-04-20

  Rise Little One
Very nice poem <3
2013-04-20

  Federico Romano
Mycket bra, fast att jag gillar dom Svenska texterna bättre i det stora hela..
2013-04-20

  Ninananonia VIP
Den här tyckte jag om :) sparar som bokmärke
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin