Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Titta säger barnet
och skrattar förjust

Ett tindrande öga
som möter ditt

En själ som väntar på sitt kall
är barnet som tittar på dig

Du har ett uppdrag som är långt
så långt

Hur tar vi hand om vårt uppdrag
att vara människa?

Det är så lätt att sitta i fjällväggen
och lapa sol hela dagarna

Det är ingen match att med ett finger välja kanal
mellan Dummerjöns och Fnittertippa

Är vi upptagna att välja färdigpizza
från den oändliga isens land?

Var vi inte närvarande när uppdraget
delades ut?

Var vi försjunkna i att få högsta poäng
i spelet redan då?

Var vi försjunkna i att ge Likes
till ICA för att få en gratiskupong?

Är det ett kall som  inte är
större än så?

 Jag letar efter barnet inom mig som
tindrade med ögonen och nyfiket frågade -
"varför" ..




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2013-04-20 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP