Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stad

Vandrar genom staden
som blivit min stad
mitt hem

Gläds åt att ha en rottråd
till ett sammanhang
som tvinnats, flätats
med åren
till en grund

Långt borta
finns trådar till andra
sammanhang
likt spår i sanden

Avtryck från ett tidigare liv




Fri vers av AA VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-20 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP