Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Existensångest
känslan av liv
drivkraften som för
livet framåt
i ett evigt kretslopp

Livet formas
av människans konstruktion
av det vi kallar samhälle

Vi speglar oss i varandra
Vi finns....




Fri vers av AA VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-21 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP