Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ska jag bära mig åt?


I sekretess

Jag berättar inte allt nu, jag vill inte vara som en öppen bok.

I sekretess vill jag vara.

Bara valda delar i min berättelse är det som stämmer.

Den som vet är med mig i hemlighet.

Det är det samma med kläder.

Här klär jag inte av mig mer än nödvändigt.

Anständigt till alla utom en, den som det verkligen gäller.

Fäller en tår ibland när jag inte når fram till den som har mitt hjärta men också en del smärta.

Hur ska jag bära mig åt?

 




Fri vers av wildah
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-21 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah