Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske lite cliché. jag vet inte.



En harmlös tåflirt i ord


bli min rollmodell, baby
endast för ikväll

och jag skall rita aftonsand
när kvällssol ler

och sagan
[det är du]

berättas
på våra läppar




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 773 gånger
Publicerad 2006-02-27 00:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt Daniel...och jag skall rita aftonsand när kvällssol ler...jag smälter som smöööör
2006-02-27

    NoMi F
Fina mjuka ord
om hur det kan vara
och så "och jag skall rita aftonsand
när kvällssol ler"

Så romantiskt vackert-poetiskt
2006-02-27

  Saga-Sofia
Finfin :-)
2006-02-27

  raphaela
Vem blir inte klichéfylld när det rör sig om flirt och love, harmlöst eller ej? Rita aftonsand är sött så det förslår.
2006-02-27

    afrika
nej, inte kliché, snarare ljuvlig liten sak :)
2006-02-27

  prinscess VIP
jättevacker liten text
helt underbar
*tycker om stycket
och jag skall rita afonsand
när kvällssol ler*
bra skrivet
2006-02-27

    jahapp
I så fll får den va hur kliché som helst för min del...för den var underbar!
2006-02-27

  Smultris
"Rita aftonsand"

Vilka ord, vilken beskrivning.... Så vackert...
2006-02-27

  Tony Hermansson
Strålande, massa klichar utan att för den skull bli patetisk.
Klart mys faktor 5
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP