Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur en kyss kan ge liv åt oss och värma en hel värld....


Drycken du ger mig!

Drycken du ger mig


i din  Kyss smakar Liv


 


I den ljuvaste fröjd


blandar vi oss vilt


 


Din mun formas runt min


tungorna leker och dansar


 


Vår kyss, så frisk


 som vackra doftande blomster ängar




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-21 15:48



Bookmark and Share


  Angel of love
Ömhet och känsla!
2013-04-21

    ej medlem längre
Underbart!
2013-04-21

  Tess74
Vackert, varmt och kärleksfullt
2013-04-21

  Ninananonia VIP
Mycket fint..
2013-04-21

    ej medlem längre
Sensuell poesi...
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin