Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lätt erotisk dikt om åtrå!


Vila i min famn!

Känn hur jag drar ditt hår

fast men endok med värme

 

Känn min åtrå 

hur jag vaknar till liv

 

Känn min mandom smeka dig 

hur din puls ökar

 

Vila sen i min varma famn




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 3322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-21 15:50



Bookmark and Share


  Destino
perfekt bild
perfekta rader
applåd

2013-04-22

  Angel of love
Fylld med åtrå och hetta!'
2013-04-21

    ej medlem längre
Åtrån föder krafter.
2013-04-21

  Ninananonia VIP
Kan vara vackert..
2013-04-21

    ej medlem längre
Vacker är åtrån...
2013-04-21

  Carina Bendix
Ömhet och hetta i en härlig balans!
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin