Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap!

Vänskap är viktigt

värna om den varmt

 

Även då man har få vänner 

är det viktigt

 

En person kan ha 1000 vänner men ingen riktig vänskap

 

TA hand om varandra mina vänner..KRAM ;)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 895 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-21 15:55



Bookmark and Share


  Magica VIP
Sant! Framförallt när man har få vänner är det är så viktigt.
Det man ger får man tillbaka. Viktig liten dikt om ett ämne idag jag ifrågasätter i och med teknikens utveckling, endel tenderar samla på vänner på internet etc., aldrig begripit det...
2013-04-23

  Destino
så är det väl,
en riktig vän är inte lätt att hitta
man måste värna om vänskap
ge och ta

2013-04-22

  Ljusletaren
Många bekanta och få vänner och dessa är jag mycket rädd om/kram
2013-04-22

    ej medlem längre
Viktigt!
2013-04-22

    Birgersdotter VIP
Bra .så är det-viktigt
2013-04-21

  Angel of love
Vänner är viktigast i livet, kram vännen!
2013-04-21

    ej medlem längre
Visst, det är viktigt med riktiga vänner.
2013-04-21

    ej medlem längre
Vänskap ska man vara rädd om.
2013-04-21

  agneta pichler
kloka sanna ord..
2013-04-21

  Ninananonia VIP
:)
2013-04-21

  Maj-Lis VIP
KRAM min vän
2013-04-21

    ej medlem längre
Kloka ord att komma ihåg.
2013-04-21

  Alva Johnsson VIP

Visdomsord på hög nivå!!
2013-04-21

  Carina Bendix
Fint skrivet min vän! :) Kram
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin