Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Natten är här
långa timmar

Vill ha drömmar
kommer de?

Jag väntar
sover dåligt

Min nattkamrat
i hörnet av min själ

Jag söker skydd i sömnen
ro i sanden som strös i mina ögon

Men skyddet är tillfälligt
ismur som smälter ner

När jag vaknar är den borta
och min nakna kropp fryser

Tänker på inget
inget tänker på mig

Ögon som tittar
utan att se

Utandning inandning
fyller lungorna håller andan

Oseende ögon som fyrblinkar
väntar på lotsen till min hamn

En hand sträcker ut
letar efter mig

Jag ligger orörlig
låtsassover

Handen vandrar in igen
lugnad över närvaron

Så faller locken sakta ner
hjärnmaskinen varvar ner

Äntligen ..




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-22 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP