Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroken

Hängde upp mitt liv på en lös krok

ingen fäste den med plugg och kitt

Nu väntar jag bara

på att den ska lossna från gipsskivan

och lämna ett svart gränslöst hål i min innervägg

När jag störtar ner




Fri vers (Prosapoesi) av Litchi VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-22 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner känslan.. Bra text!
2013-07-13

    ej medlem längre
Häftig scen!
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP