Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Våren är här

 

så har även jag

äntligen fått se den

där den stod i dikeskanten

lyste så vackert

emot mig

 

tussilagon

 

bland gammalt gräs

svart jord

och en porlande bäck

 

stod den där

hälsade våren

välkommen

 

 

anits 22 april 2013

 

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-22 08:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
Se där....glädjande ord och bild.
2013-04-23

  Lars Hedlin
Underbara vår:)
2013-04-22

    maija tuori

Så ödmjukt är din första tussilagon ....härligt .
2013-04-22

    ej medlem längre
Snön har inte riktigt smält bort här men det sker, skall hålla utkik efter nya blomster, fint diktat!Birger
2013-04-22

  Ljusletaren
Lyllo dig!
Än har inte den fina Tussilagon visat sig för mig men snart/ kram
2013-04-22

  Bibbi VIP
Härligt.
2013-04-22

  aol
jag såg min älsklingsfågel sädesärlan igår, hjärta klappade av glädje,, tack för din dikt vännen,
2013-04-22

  Eva Helene VIP
Nog är den välkommen, tussilagon! Fint!
2013-04-22

  poetryGirl
Det är en skön tid!
2013-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt med alla vårtecken...
2013-04-22

  Piann VIP
Fin julhälsning.
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP