Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flöda


Jag låter allting
skölja över mig

längtan
glädje
sorg

aldrig mer
ska jag förneka

Jag låter allting
flöda över dig

sorg
glädje
längtan

aldrig mer
ska du tvivla




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-04-22 13:03



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Stabil form som håller för fria flöden
2013-12-03

    ej medlem längre
"allting skölja" - "allting flöda" -
Fint om att fria känslorna.

2013-05-20

  Nina.H
Det du känner och visar speglar på
din nästa..
Vädigt fin form..när du har spegelvänt
längtan, glädje, sorg i de två verserna.
Tydligt flöde..mycket bra skivet!
2013-04-26

  ULJO
Fint skriftat med möjlighet för egna tolkingar
2013-04-23

  Tabac VIP
Härligt med livsflöden.....
2013-04-22

  cilax VIP
gillar dikter där läsaren inte serveras allt färdigtuggat, bra
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös