Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går vilse på en vissen äng ibland

jag går vilse ibland i minnen
fiskar gädda i en pöl
tappar bort mig på en bro
och vågar inte hoppa

skrattet i bröstet vill ut
jag plockar en vissnad blomma
kysser torkade kronblad
och ser dem falla sönder

jag rodnar för mig själv
och hundra resenärer i himlen

de hör inte mina tankar
de läser tidningen
tuggar nötter i takt
ser mina röda kinder
och konstaterar
"Ja, visst är det lite varmt"




Fri vers av Hon, Hanna
Läst 401 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-22 18:48



Bookmark and Share


  Robin V
Bra skrivet!
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Hon, Hanna
Hon, Hanna