Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora minnet

jag tillber ingen
rinner bara över
i något som är större

molnen lämnar
mig på marken
som den jag är

marken omsluter
mitt bittra sinne
med sitt större minne




Bunden vers av svernbygrabben
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-22 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben