Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En aning

  

en aning, en känsla

det ingen ser

det ingen hör

finns inte längre

 

glädjeskratt ifrån bersån

kan anas av vi som inte är där

men något där känns inte

som äkta glädje

 

kanske det är avundsjukan

att inte tillhöra ett sammanhang

som gör att lyssnaren känner

sig bitter

 

alla vill kanske i någon gång i livet

få bli bekräftad, känna sig behövd

skrattet ifrån bersån känns tillgjort

någon vill ha bekräftelse

för att få vara med

 

jag som sitter en bit ifrån

på gräsmattan med en kopp kaffe

mitt block och min penna

känner tacksamhet

för att få vara den jag är

 

behöver inte göra mig till

trivs bra med mig själv

och det jag gör

 

tycker lite synd om dom

som alltid måste visa sig

så duktiga och helst vara

allra bäst

 

 

anits 22 april 2013

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-22 23:40



Bookmark and Share


  ULJO
Snyggt förmedlat i ord och bild
2013-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att du är nöjd och glad ändå...
2013-04-23

  Bibbi VIP
Så sant och kramar om!
2013-04-23

  Anya VIP
Tror vi alla vill tillhöra ett sammannhang, men för endel blir det för mycket. glad att diktarjaget är nöjd.
2013-04-23

  Lars Hedlin
JA håller med ...kram
2013-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Det är sådana människor som har problem. De försöker dölja det, men alltsammans klingar falskt.
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP