Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta sveper livet förbi!

Som en skugga upphängd på damm

sveper livet sakta förbi

 

Ett skimmer i grått timmen känns kort

lyfter mina händer och hoppas nån tar emot?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-23 05:35



Bookmark and Share


  aol
vemodikt skimrar livet i din dikt
2013-04-24

    ej medlem längre
Ord med sorg i.
2013-04-23

    ej medlem längre

Berörande vacker ..
2013-04-23

  Maj-Lis VIP
Vemodigt och vackert...men så är ju livet
2013-04-23

    ej medlem längre
Dina ord föder känslor av ensamhet och sökande efter att komma hem.
2013-04-23

  Suzy med punkterna
Fantastiskt skaldat. Målande och berör själen.
2013-04-23

  Ljusletaren
Vacker bild och ord som säger så mycket.
Någon har tagit emot dina ord ... se bara här ;.)
/kram
2013-04-23

  anits VIP
Berörande och mycket vemodsvackert
2013-04-23

  Tess74
Vemodig och bra. Gillar allra helst raden Som en skugga upphängd på damm
2013-04-23

    Birgersdotter VIP
vemodigt skimmer
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin