Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhållande och identitet

 

 

Förhållande och identitet

förhållande till mitt land

och min identitet 

att ha känslan för mitt land.

 

Det betyder inte

att jag inte vill

att inte andra ska få förhållande till

och känna identitet

för mitt land.

 

Jag vill vara

det jag är,

född som svensk 

oavsett varifrån jag kommer.

 

Andra som vill vara svensk

i mitt land

är välkomna till det.

 

Så välkomna alla 

som vill dela mitt förhållande

och min identitet 

till mitt land.

 

 

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-23 19:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP