Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleksörten är till min vän som inte är med längre


Så skört är livet

 

visst borde man stanna upp mera

tänka efter, ta det lugnare

för dagen när livet är slut

kan komma när som helst

 

idag stannade jag upp

kände hur skört livet är

när vetskapen om att en

av mina bästa vänner

har gått bort

 

visst var det väntat

men inte att det skulle

gå så fort

 

att leva i nuet inte skynda på allt

springa ifrån sig själv för att hinna

med så mycket som möjligt

 

det har jag lärt mig genom åren

att ta vara på dagen som är

inte leva med dagen som kommer

i morgon

 

 

anits 23 april 2013

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-04-24 00:30



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Stor visdom i dina ord! Fint budskapat mitt i det sorgliga...
2013-04-30

  Maj-Lis VIP
Så sant de du skrver...men lätt att stressa iväg
2013-04-30

  Tino
Bra text med ett viktigt budskap, ämnet intresserar mig.
Jag beklagar sorgen
2013-04-30

    Birgersdotter VIP
Viktigt och sant.Du skriver om det som är viktigt....
2013-04-30

  Alva Johnsson VIP

Du har förmågan att plocka det positiva
en gåva så fin som något.
2013-04-30

  agneta pichler
beklagar sorgen
och talar samtidigt om
att din ord är välplacerade
och väldigt sanna..


2013-04-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-04-30

  Maria T
En bra lärdom
2013-04-27

  ULJO
Fint fångat
2013-04-26

  Anya VIP
Klokord!
2013-04-25

  poetryGirl
Så sant, livet är så skört, egentligen är det hemskt
2013-04-25

  ResenärGenomLivet VIP
Det är när sånt händer som man tänker efter lite extra...ta vara på livet vi har just nu...mjukt och fint skrivet...
2013-04-24

  Eva Helene VIP
Ibland hejdar sig livet. Eftertänksamt och fint!
2013-04-24

  Ljusletaren
Går inte att sägas nog många gånger.
Beklagar sorgen/kram
2013-04-24

    ej medlem längre
insiktsfull och fin text..
2013-04-24

  aol
kloka sanna ord
2013-04-24

  Lars Hedlin
Mycket insikter i denna ;)
2013-04-24

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2013-04-24

    ej medlem längre
Kloka ord!
2013-04-24

  SatansSon VIP
tänkvärd text. bra.
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP