Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse

I rörelsen
när pulsen ökat
och svetten sprutar
känner du dig ung
och frisk

I rörelsen
bland människorna runt om dig
fångas du av musiken
dras med i rytmen
gungar, böljar
njuter








Fri vers av AA VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-24 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP