Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandra inte

i mitt mörker



där vill jag vara
moll alena

trösta, gråta, sörja, våndas

vill helt enkelt
vara
ifred

i mörkret

som inte har någoting
med dig att göra

om du bara kunde

förstå det...






Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-24 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus