Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en lurande Gädda!

Sorgen inom mig

dröjer sig kvar

 

Fast jag är glad

så finns den där

 

Stark smygandes

som en lurande Gädda i vassen

 

Sen när allt tumult har laggt sig

ska jag bejaka allt som gör mig gott

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-24 05:50



Bookmark and Share


  Nina.H
Den är så osynlig som du beskriver..
ligger under ytan. Mycket bra skrivet!
2013-04-27

  ResenärGenomLivet VIP
Bra beskrivning på en jobbig känsla...
2013-04-24

  Carina Bendix
Jättebra text!
2013-04-24

    ej medlem längre
Återigen skriver du så att det känns att läsa orden.
2013-04-24

    Lindizz
Igenkännande rader, i välskriven form
2013-04-24

  anits VIP
Mycket starkt och känslosamt skaldat
2013-04-24

    ej medlem längre
Så känner man ibland, det är jobbigt.
2013-04-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet vågar
ständigt sig
upp och ner
och den som
vågar sig mer
får fördel av
det som sker!

2013-04-24

  Rise Little One
Väldigt bra jämförelse... men den ljusa tiden kommer ... sorgen är bara en svart färg inget annat.
2013-04-24

  Angel of love
Usch en känsla som tar energi, jag hoppas att det som gör dig gott vinner sen! Kram
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin