Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag på jobbet!

Min uppgift en vanlig arbetsdag

bevaka och sitta i bakgrunden tyst

 

Se till att inte något händer

det kan vara nog så stressigt!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-24 05:59



Bookmark and Share


  Angel of love
Ett jobba är alltid viktigt, alla behövs!
2013-04-24

  Lena Själsöga Keijser
sant
2013-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...du måste nog alltid va "på hugget", eller hur...
2013-04-24

    ej medlem längre
En fin bild av ett viktigt arbete.
2013-04-24

  Anya VIP
Att vara i bakgrunden är tufft. Ett viktigt jobb.
2013-04-24

  Alva Johnsson VIP

Stressen kan härja i de lugnaste vattnen
2013-04-24

    ej medlem längre

mycket bra ... kontraster ...
2013-04-24

  anits VIP
Så sant. så kan det vara
2013-04-24

    ej medlem längre
fint återgivet
2013-04-24

  Tess74
Det tror jag också
2013-04-24

    ej medlem längre
Livet in absurdum!
2013-04-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
D ikter tänk ut
A bsolut
G ott under "tittut"
2013-04-24

  Rise Little One
Passa på att meditera under tiden för att finna harmoni :)
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin