Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara i himlen!

Visst är det jobbigt ibland att visa känslor

 

Visst är det lätt att dela köttlig lusta

 

Men att älska med passion inlevelse

med både kropp och själ är få förunnat

 

Att få utlopp för en inre stor åtrå och längtan

är att vara i himlen

 

Varmt ömt och härlig passion

 

Det är livet......

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 376 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-24 06:12



Bookmark and Share


  Angel of love
Varm fin text!
2013-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
I alla fall en del av livet...skönt och längtansfullt...
2013-04-24

  Carina Bendix
Då är man i paradiset! Vacker och ljuvlig dikt!
2013-04-24

    ej medlem längre
Du har en närvaro i dina ord som berör.
2013-04-24

    ej medlem längre
Att älska är en nära-livet-upplevelse.
2013-04-24

  Alva Johnsson VIP

Med ett stjärnfall av känslor.
2013-04-24

    ej medlem längre

varma känslor rymmer
hela himlen ..
bra ..
2013-04-24

  anits VIP
Mycket fint skaldat
2013-04-24

    ej medlem längre
fint skrivet!
2013-04-24

  Rise Little One
hmmm, det kan nog stämma ...
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin