Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingeröknar





när själarna vaknar

in
under
drömportens

vävda stjärndiadem

skall själarna se

purpurfjärilar
andas

draktändernas

sanna
väsen

stiga in i den
blå

svanens

klara
sannhet


andas in

kärlek

i fingrars
öknar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-24 21:25



Bookmark and Share


  Tarantaran
I gammal kinesisk astronomi
kallas en av de viktigaste
konstellationerna i himlen för
" Den gröna vårdraken ".
När den visade sig kom vår-
regnen. Draken blev en
symbol för livskraft och
kreativitet, uppfinningsför-
måga..fruktbarhet.
Vackert skrivet av dig!
2013-04-25

  Elwania
ja drakarna är så missförstådda här på jorden, vacker dikt
2013-04-25

  Lars Hedlin
Så vackert ...
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser