Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt land

 

 

Mitt land

är ett land

som Edens lustgård

en gång var menat att vara.

 

Där jag möter

sådana som jag själv

Medmännsikor samlade 

tillsammans till 

gemensam värld.

 

En värld full av kärlek,

min värld

som är mitt land.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-24 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, så fint, tänk om hela världen vore bara kärlek istället för allt hat.
2013-04-27

  anits VIP
Så fint och tänkvärt skaldat
2013-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk om det hade gått annorlunda i Edens lustgård...undrar var vi hade varit då...?
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP