Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där som


är

att formulera verkligheten
vet inte om jag tillhör den etern
För objektiv och kal

Jag är.








Fri vers av Stickitup
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-24 23:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är

det är bara så det är
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Stickitup
Stickitup