Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp

Är så jävla trött på att ha ont.





Fri vers av Stickitup
Läst 244 gånger
Publicerad 2017-02-17 20:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
sluta ha ont då:)

fokusera till fullo på något gott
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Stickitup
Stickitup