Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte vid jupiter


Hatar män


Våldtäkt är socialt accepterat.
Att taffsa på någon är också helt okej.
Men skulle man sno en cykel, då jävlar.
Först då kan folk tänka sig att säga upp bekantskapen.
Mässor hit och dit, kvinnor bör göra si och så.
-Shut the fuck up.

Det är även män som krigar och terroriserar.
Jag hatar er innerligt.

Totalt mansvälde, där män är uppe i skyarna och kvinnor är mindre värda än cyklar.

Inte konstigt att man helt enkelt vill bosätta sig på en annan planet.




Fri vers av Stickitup
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-02 01:40



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
männens våld är oerhört destruktiv och början till vår undergång ifall vi inte bättrar oss.
2017-02-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
Matriarki är lösningen.
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Stickitup
Stickitup