Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så lycklig men också så olycklig


Mental status

Mellan självmordstankar och depp.
Så lyckades jag ha samlag utan att sabba mina nymålade naglar.
Det satte guldkant.

Imorgon ska jag ut och socialisera mig,
jag har hört att det ska va bra.




Fri vers av Stickitup
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-02 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stickitup
Stickitup