Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på min krokus


Vårtecken

 

idag såg jag den

det lyste så vackert

av blått

 

den hade krupit fram

kastat av sig vintertäcket

för att låta mig njuta

 

känna att våren är här

så glad jag blev när jag

fick syn på den

 

den första krokusen

har tittat fram

i min rabatt

blå och fin

står den där

lyser för mig

och för våren

 

 

anits 25 april 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-25 00:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker bild och vackra ord
2013-05-05

    maija tuori

Härligt ...fin bild ;)
2013-05-01

  Bibbi VIP
Underbart
2013-04-30

  Maria T
Njut, bara njut
2013-04-27

  ULJO
Fin vårtext
2013-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...nu lyser blommorna för oss...så vackert...
2013-04-25

  Anya VIP
Kastat av sig vintertäcket......så talande. härlig bild och text.
2013-04-25

  Eva Helene VIP
Färgrikt och fint, visst blir man glad!
2013-04-25

  Alva Johnsson VIP
Blommor är som lisa försjälen
2013-04-25

  Angel of love
Man blir så glad!!
2013-04-25

    ej medlem längre
ljuvliga tecken! på våren
2013-04-25

  Lars Hedlin
Vackra vårteken...;)
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP