Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur man kan se glädjen och stoltheten i andra, så vackert och varmt


På jobbet 2!

Sitter på jobbet och bara är

ser på hur städerskan svabbar alla golv

 

Med bestämda drag och rutinerad sväng 

övergår till att torka alla bord

 

Vilken koncentration vilken arbetsglädje

man blir varmt glad

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-25 05:51



Bookmark and Share


  bumerang
Så är det.
Whatever you do, do it with your most loveable heart
2013-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint du uppmärksammar ett jobb som så väl behövs...
2013-04-25

  agneta pichler
ja.. vad skulle mänskligheten
Tagit vägen.. Om de inte vore för
Städerskans viktiga roll.. *ler*
2013-04-25

  Angel of love
Allt utförs med precision! Och ser man glädje i ögonen så är det underbart!
2013-04-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
När städerska drar en blixt mönster avläsa fara! Jag alltid tolkar städerskan moppdrag från ett besök sedan 20 år på säkerhets polis, konst utställning.
då städerka drog alla blå sv. ögon tätt intill hörna och härmande mona salin.
2013-04-25

  Tess74
charmig text
2013-04-25

  Schizooliza
Härlig liten zenbuddhistisk betraktelse. Bra!
2013-04-25

  Rise Little One
små betraktelse ger stor glädje ;)
2013-04-25

    ej medlem längre
Skönt uppmärksammat!
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin