Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ristar in ord!

Ristar in ord på din nakna hud

tungan är min pensel

 

Känner hur hela din kropp skälver under mig

du vrider dig och stönar härligt i åtrå

 

Snart kan vi inte stå emot

varsamt och bestämt når vi euforsika höjder




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-25 05:55



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Vackrare kan knappast en kärleksakt beskrivas!
2013-04-27

  bumerang
Oj
2013-04-26

  Carina Bendix
Vackert och erotiskt!
2013-04-25

    ej medlem längre
Känslor som vibrerar att läsa.
2013-04-25

  Maj-Lis VIP
Passsionerat hett och underbart
2013-04-25

  Angel of love
Underbar hetta och närhet!
2013-04-25

  Rise Little One
Vilken passion :)
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin