Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fötter

Just nu,
i skrivande stund,
känner jag en rätt
stor kärlek till
mina fötter.
Och varför inte?
Någon måste ju älska
även dessa avlägsna
extremiteter.
Det är så lätt att
förringa dessa
tingestar längst ner
och långt bort.
Men betänk vilket
slit dom har att
varje dag bära runt
på en massa kilo kropp
ovanför sitt huvud.
Tänker nu ge dom
ett uppriskande och
väldoftande fotbad.
Slipa och putsa på dom.
Låta dom förstå hur
mycket jag uppskattar
deras daglaga slit
och slutligen, med
snäll hand smörja in
dom med aloe vera-kräm.




Fri vers (Fri form) av Stardust VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-25 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP