Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

.

Leva utan liv

Livet vill ju leva

Väntar på uppvaknandet




Fri vers av Mejja
Läst 343 gånger
Publicerad 2004-08-14 10:04



Bookmark and Share


  Rachel Roth
......uppvaknandet handlar just om det...och det måste ju vara något vi har kunskap om, inom oss själva ...som väcker denna längtan och väntan...tack!
2004-08-14

  Pica pica
Denna tyckte jag om! Må väntan bli kort och uppvaknandet stå runt hörnet...
2004-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Mejja