Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En korv, stor och fet

Enda ljudet som fanns kvar efter att ambulanserna hade åkt
var David som drog den djupa sucken,
och Kalle som försökte skämta bort det.

Det var en förlust som skakade dem alla. Marie trodde fortfarande på mirakel,
men Johan trodde mest bara på himlen.
Och Ceseus försökte skriva men blev fet.

Skådeplatsen var sorgligare än döden: Här fanns bara medvetandets sopor.
David och Kalle vandrade bort som två män
och tänkte att de skulle köpa en korv, stor och fet.




Fri vers av CeseusII
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-26 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeseusII