Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen väntar oss!

När jag ser dig framför mig

så kan jag inte låta bli att le

 

Min kropp fylls av en härlig

sprudlande värme

 

Kyssen vi delar är bara en början

snart står vi nakna exponerade och fulla av åtrå

 

Bär dig varsamt fram

himlen väntar oss




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-26 05:56



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vackert och kärleksfullt! Bra text och fin bild i harmoni med varandra.
2013-04-26

  bumerang
Måste erkänna att bilden stärker upplevelsen av din text
2013-04-26

  Angel of love
Vilken värme, vackert!!
2013-04-26

    ej medlem längre
Den vackraste av himlar...
2013-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert skrivet...
2013-04-26

  Ljusletaren
Mjukt och fint om ett fint ögonblick/ kram
2013-04-26

  Rise Little One
Livets helande kraft...
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin